Bronnley Rose

krema za roke in nohte

Bronnley Rose krema za roke in nohte
Bronnley Rose krema za roke in nohte
Bronnley Rose krema za roke in nohte
50 ml
6,23

Koda: LEY0019 | 5 kos na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Bronnley Rose
50 ml | 6,23

Opis kozmetike Bronnley Rose

Krema Bronnley Rose popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.

Lastnosti:

  • koža je nežna in mehka
  • obnavlja
  • prijetno diši

Navodilo za uporabo:
Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki BronnleyBlagovna znamka Bronnley predstavlja kozmetične pripravke v najvišji kakovosti, ki se odlikujejo ne le po popolnoma izbranih sestavinah, temveč tudi lepih vonjih. Koncept angleške blagovne znamke izhaja iz prepričanja, da je vonj pot za spoznanje, ki odkriva čar, skrit v globini. S pomočjo naravnih sestavin ustvarja najbolj čiste in najbolj kakovostne vonje, ki so shranjeni v kozmetičnih pripravkih.

Zgodovina blagovne znamke Bronnley sega k pustolovskemu in iznajdljivemu človeku, ki ga je strast za kozmetiko pripeljala v Francijo, kjer je študiral parfumsko umetnost. Njegovo ime James Bronnley je ostalo za vedno v naslovu izdelkov. Svetovno znana mila od tega podjetja so preživela prvo svetovno vojno in krizo dodeljevanja mil med drugo svetovno vojno.

Luksuzni pripravki od blagovne znamke Bronnley so nenehno izpopolnjevani, ampak do danes so ohranili svoj sloves edinstvene, kakovostne in precizno obdelane kozmetike s prelestnimi in popolnoma nepremagljivimi vonji.

free delivery