Bruno Banani Made for Mentoaletna voda za moške

Bruno Banani Made for Men toaletna voda za moške
Bruno Banani Made for Men toaletna voda za moške
75 ml
25,20

Koda: BBA0013 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Bruno Banani Made for Men toaletna voda za moške
| 1 kos | 25,20
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Bruno Banani Made for Men

Dišava za moške Bruno Banani Made for Man je namenjena za vse zapeljivce. Parfum Made For Men je je simbol moškosti. Dišava predstavlja moškega z nagajivim nasmehom. Takšen moški je vedno pripravljen za zabavo in je povsod v središču pozornosti.

Zgornje note Bruno Banani Made for Man so sestavljene iz bergamotke, sočnega jabolka in rožmarina. Srce skriva geranium in vodne tone. Moška osnova je sestavljena iz elegantne in tople cedre, mahu, čistega čutnega mošusa in tonka fižola. Ta čutna dišava za moške od blagovne znamke Bruno Banani je posebej zasnovana za zapeljevanje.

Privlačna dišava Bruno Banani Made for Man popolnoma uteleša moškega, ki je uspešen.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, jabolko, rožmarin
Srčne note
krvomočnica, vodne note
Bazne note
cedra, fižol tonka, mah, mošus
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Bruno Banani

Parfumi Bruno Banani | Ali dajete prednost resnični originalnosti, ki je začinjena s ščepcem ekstravagance in kapljico izzivalnosti? Prav takšna je kultna blagovna znamka Bruno Banani. O njeni filozofiji največ pove slogan: „Bruno Banani ni za vsakogar!“

Bruno Banani je svetovno znana blagovna znamka, ki po pravici sodi med vodilne blagovne znamke na trgu mode in modnih dodatkov. Ponuja luksuzno spodnje perilo, nakit, ure, očala, čevlje, torbice in parfume. V svetu dišav je Bruno Banani pridobil imidž divje blagovne znamke, ki je namenjena za samozavestne ženske in moške, ki so polni življenja in energije. Stranka, ki se odloči za nakup parfuma Bruno Banani, jasno, brez sramu določa, da se počuti edinstvena, izjemna in hkrati ji ne manjka perspektiva in šala. Bruno Banani nikoli ne bo prava izbira za množice, kolektivno uglajenost ali zadržanost. Je izziv, ki v sebi povezuje jamstvo visoke kakovosti, slogu, svobode in neodvisnosti.

Kakšna je pravzaprav zgodba blagovne znamke Bruno Banani? Kdo je stal ob njenem rojstvu? Bivši vodja tekstilne tovarne Tricotex iz vzhodne Nemčije Wolfgang Jasse se je počutil dovolj izkušen in podjetnik Klaus Jungwickel je imel majhno podjetje s približno 30 uslužbenci v Mittelbachu. Skupaj sta povezala najboljše iz vzhoda in zahoda svoje države in sta leta 1993 ustanovila blagovno znamko Bruno Banani. Kot prvo je predstavila kolekcijo luksuznega spodnjega perila in je postala slavna zaradi doslej nenavadnih metod oglaševanja. Spodnje perilo Bruno Banani je bilo testirano na ekspediciji v Afriki, na orbitalni postaji Mir in 7800 metrov pod gladino morja. Ena od najbolj provokativnih akcij je iz leta 2007, ko je na ulicah skupina lepih deklet nadzorovala stanje spodnjega perila mimoidočih moških.

Skupaj s slovesom podjetja je naraščal tudi portfelj njegovih izdelkov in spodnjemu perilu so se pridružili drugi modni dodatki. Seveda niso manjkali niti parfumi. Od leta 2000 je blagovna znamka Bruno Banani obogatila trg s parfumi s celo vrsto izjemnih dišav za moške in ženske. Popolne kompozicije dišav skupaj z nenavadnim lepim dizajnom stekleničk so kmalu dobile pozornost in priljubljenost. Hitro so postali v ospredju pozornosti modernih strank, ki imajo svoj stil, iščejo kakovost in nenavadnost. Čar Bruno Banani je začel učinkovati in njegovi učinki trajajo vse do danes. Poskusite tudi vi magično moč dišav Bruno Banani. Odmaknite se od stereotipa in pustite spregovoriti svojo neodvisno stran osebnosti, ki hrepeni po izjemnosti.

In ne pozabite, da Bruno Banani ni za vsakogar, je le za Vas!

Recenzija Bruno Banani Made for Men

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!