BrushArt Cartoon Collectiongel blazinice za čevlje za oči

BrushArt Cartoon Collection gel blazinice za čevlje za oči
BrushArt Cartoon Collection gel blazinice za čevlje za oči
Novost
7,00

Koda: BRU03726 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
torek 3. 11. 2020

Opis izdelka BrushArt Cartoon Collection

V situacijah, v katerih morate biti videti res brezhibno, začnite pri svojih očeh. Vedno se lahko zanesete na gel blazinice pod oči BrushArt Cartoon Collection, ki poskrbijo za vaš spočiti videz.

Odstranijo otekle podočnjake in vas rešijo utrujenega videza. Privoščite si le nekaj minut in vaš pogled bo spet sijoč. Prav vam bodo prišli ne le pred pomembnim dogodkom, temveč tudi po vsaki napornejši noči.

Lastnosti:

  • 2 gel blazinici za sprostitev predela okoli oči
  • poseben gel je sposoben ohraniti hlad
  • sprošča napetost okoli oči
  • osvežuje predel okoli oči in odstranjuje otekline
  • igriv dizajn v stilu stripovskih junakov

Kako uporabljati:
Gel blazinice dajte za nekaj minut v hladilnik ali zamrzovalnik. Nato nežno priložite na zaprte očesne veke in počivajte.

Notinov nasvet:
Medtem, ko delujejo gel blazinice, lahko negujete tudi svojo kožo. Izberite si masko iz platna blagovne znamke KORIKA, ki uporablja najnaprednejše azijske tehnologije, po svojih željah.

O blagovni znamki BrushArt

Kozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.

Recenzija BrushArt Cartoon Collection