BrushArt Cartoon Collection kozmetična torbica

2×
BrushArt Cartoon Collection kozmetična torbica
BrushArt Cartoon Collection kozmetična torbica
Razprodaja
Priporočena maloprodajna cena
16,00

Prihranite 25%
11,90

Koda: BRU03717 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis BrushArt Cartoon Collection

Razširite svojo potovalno opremo za lep in obenem praktičen kos. Kozmetična torbica BrushArt Cartoon Collection vas navduši iz več razlogov naenkrat. Kot prvi vas očara dodelan dizajn, nato vas osvoji veliko prostora, za konec pa še pametno nameščena gumica. Zaradi nje ostane vse tisto, s čimer jo napolnite, na svojem mestu. Nobenega kaosa v kozmetiki med potovanjem več.

Lastnosti:

  • trpežna kozmetična torbica, idealna za potovanja
  • 2 samostojna predalčka (globok in plitev)
  • sestavni del globljega žepa je gumica, ki vsebino drži na mestu
  • zapiranje na zadrgo
  • dimenzije: 24 cm x 7,5 cm x 16 cm

Material:

  • PU, PVC
  • kovinska zadrga

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Cartoon Collection1