BrushArt Cartoon Collection krtačka za čiščenje čopičev

1×
BrushArt Cartoon Collection krtačka za čiščenje čopičev
BrushArt Cartoon Collection krtačka za čiščenje čopičev
7,00

Koda: BRU03713 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis BrushArt Cartoon Collection

Res svoje čopiče čistite tako pogosto, kot naj bi jih? Mogoče so vam manjkale prave naprave. Čistilna podlaga za čopiče BrushArt Cartoon Collection vam vse bistveno olajša in polepša. Silikonske zareze odstranijo preostanke ličil in odmrlih kožnih celic iz ščetin vseh vaših čopičev. S tem podaljšate njihovo življenjsko dobo, na svojo kožo pa ne boste po nepotrebnem prenašali nečistoč.

Lastnosti:

  • lajša čiščenje čopičev za ličila
  • dvojne zareze zagotavljajo temeljito in prijazno čiščenje
  • idealno za vse tipe čopičev
  • silikon je enostaven za vzdrževanje in ima dolgo življenjsko dobo
  • dimenzije: 7,3 cm × 5,4 cm

Kako uporabljati:
Čistilno podlago nataknite na 2 prsta, na del z zarezami nanesite čistilo za čopiče, nato pa po njem vozite z mokrimi ščetinami. Čistite tako dolgo, dokler ne bodo popolnoma čiste, nato pa jih pustite osušiti v horizontalnem položaju.

Notinov nasvet:
Pri namakanju čopičev zagotovite, da voda ne bo prišla na mesta, kjer so ščetine pričvrščene, da ne pride do njihovega sproščanja.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Cartoon Collection1