BrushArt Cartoon Collection set dodatkov za lase

BrushArt Cartoon Collection set dodatkov za lase
BrushArt Cartoon Collection set dodatkov za lase
6,50

Koda: BRU03715 | Na zalogi
1
DPD
torek 22. 6. 2021

Opis BrushArt Cartoon Collection

Ukrotite svoje lase v ugleden čop, pripnite odstopajoče pramene, najprej pa – jih temeljito prečešite. Vse, kar za to potrebujete, vsebuje set lasnih dodatkov BrushArt Cartoon Collection. Glavnik s širokimi zobmi, spiralne elastike in črne sponke bodo prišle prav vsaki med vami, pa naj nosite mikado ali si puščate dolge lase.

Lastnosti:

  • set za vsakodnevno oblikovanje las
  • glavnik, primeren za vse tipe las
  • gumice ne povzročajo vlečenja las
  • ne puščajo vidnih sledi
  • sponke v univerzalni črni barvi

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Cartoon Collection