BrushArt Cartoon Collection set mini gobic za tekoči puder

BrushArt Cartoon Collection set mini gobic za tekoči puder
BrushArt Cartoon Collection set mini gobic za tekoči puder
5,10

Koda: BRU03723 | Na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo notino8 in prejmite popust 8 % na vse izdelke za ženske. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 11. 3. 2021

Opis izdelka BrushArt Cartoon Collection

Aplikacija tekočega pudra s pomočjo prstov je pogosto najboljša rešitev in se je ne branijo niti vizažisti. Set mini gobic za tekoči puder BrushArt Cartoon Collection bo za vas pravi, če potujete in morate tekoči puder nanesti hitro, čisto in z odličnim rezultatom. Nobenih umazanih rok več, le lepo izenačen obraz.

Lastnosti:

  • "set 3 mini gobic za nanos make-upa
  • ima prijetno površino, ki nežno drsi po koži"
  • preprečujejo neposreden kontakt prstov s kožo
  • enostavno za vzdrževanje
  • idealno za potovanja
  • dimenzije: 57 mm × 38 mm
  • material: PU

Kako uporabljati:
Gobico nataknite na prst in tekoči puder z njo razmažite v smeri od sredine obraza k zunanjim robovom. Po uporabi gobico umijte v mlačni vodi in jo pustite, da se posuši.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Cartoon Collection