BrushArt Face Easy Blend gobica za tekoči puder

BrushArt Face Easy Blend gobica za tekoči puder
BrushArt Face Easy Blend gobica za tekoči puder
Priporočena maloprodajna cena
5,80

Prihranite 22%
4,50

Koda: BRU03704 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis BrushArt Face Easy Blend

Popolno nanesen tekoči puder v vse pregibe obraza in brez madežev vam zagotovi gobica za tekoči puder BrushArt Drop. Tekoči in kremasti puder se po njeni zaslugi z vašo kožo odlično zlije. Oblika kapljice je idealna za uporabo tekočega pudra na večjih površinah obraza, pa tudi za okoli nosu in pod očmi. Zadostuje, da jo enkrat uporabite, in takoj boste razumeli, zakaj jo ljubiteljice ličenja obožujejo.

Lastnosti:

  • gobica za hitro in enakomerno aplikacijo make-upa
  • idealna za tekočo in kremasto konsistenco
  • gobica je mehka in se z njo enostavno manipulira
  • prijetna je do kože
  • dimenzije: 5,5 cm × 3,5 cm

Material:

  • hidrofilni poliuretan

Kako uporabljati:
Gobico pred vsako aplikacijo namočite, nato pa vodo ožemite. Tekoči puder nanesite na obraz ali kar na gobico in ga nežno vtrite v kožo. Po vsaki uporabi namočite v mlačni milnici in pustite, da se posuši.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Face Easy Blend