BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder 3 kos

BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder 3 kos
BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder 3 kos
AQUAMARINE GREEN
12,50

  • BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder 3 kos
  • BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder 3 kos
Koda: BRU03911 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis BrushArt Face Sponge set

S tem triom bo vaša koža brezhibno živa tudi na fotografijah, in sicer brez kakršnegakoli filtra. Gobica za tekoči puder BrushArt Face je v tem lepem setu skrita kar 3× in pripravljena, da vam pričara ličenje kot od profesionalca. Z vsako vam bo tekoči puder ali drugi beauty izdelek uspelo nanesti v skladu s svojimi predstavami.

Nobeni madeži niti dolgotrajno razmazanje ne grozi. Gobice nanašajo le potrebno količino tekočega pudra brez nepotrebnega vpijanja, poleg tega pa so lepo mehke, torej bo za vas aplikacija zelo prijetna. Si boste vzeli vse zase ali jih boste dali tudi prijateljici? To je odvisno že od vas.

Lastnosti:

  • set 3 mehkih gobic za razmazanje tekočega pudra in drugih beauty izdelkov
  • kapljična oblika omogoča nanašanje na površine obraza in detajlno aplikacijo
  • na koži ne delajo madežev in tekoči puder dobro vtrejo
  • aplikacija z njimi je hitra in enostavna
  • so idealno mehke, med uporabo pa so do kože zelo prijazne
  • po predhodnem namakanju ne vpijajo preveč izdelka
  • v lepem pakiranju, ki lahko služi kot darilo

Kako uporabljati:
Gobico najprej namočite, odvečno vodo pa nato ožemite. Tekoči puder popolnoma razmažite v smeri do robov obraza. Tekoči puder ali podoben izdelek na določena mesta z gobico lahko vtrete z nežnim vtiskanjem. Gobico po vsaki uporabi umijte z vodo s primernim čistilnim sredstvom in pustite, da se posuši.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Face Sponge set