BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder II.

BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder II.
BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder II.
6,50
MINI ME - NUDE 2 kos
Koda: BRU03913 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis BrushArt Face Sponge set

Nič bolj srčkanega v svoji kozmetični opremi zagotovo nimate. Gobica za tekoči puder BrushArt Face je skupaj z njeno mini različico sestavni del 2-delnega seta. Obe poskrbita za vaš brezhibni vsakodnevni videz. Imata namreč lastnosti, po zaslugi katerih svoj make-up vedno nanesete brez ene same napake.

Njen razširjeni del je idealen za velike površine obraza, zoženi pa za detajle. Posebej natančno delo s tekočim pudrom vam zagotovi mini gobica, ki jo uporabite na predel pod očmi, pa tudi na katerakoli druga mesta. Imate že pripravljen tekoči puder? Potem vam do popolnega ličenja manjka samo še čudoviti set.

Lastnosti:

  • set gobic za tekoči puder in druge beauty izdelke v standardni in mini velikosti
  • idealno za razmazanje na velike površine obraza, pa tudi za detajlno nanašanje tekočega pudra
  • ličenje z njima je hitro in po zaslugi mehkega materiala sta prijazni do kože
  • ne delata madežev in tekoči puder v kožo dobro vtreta
  • po predhodni navlažitvi delata le z nujno potrebno količino tekočega pudra
  • v trendovski rožnati izvedbi, razveselita kot darilo

Kako uporabljati:
Obe gobici pred uporabo vedno namočite, nato pa ožemite. Tekoči puder popolnoma nanašajte v smeri od sredine do robov obraza. Izdelek s pomočjo gobice v kožo nežno vtiskajte, da se v kožo zares temeljito vtre.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Face Sponge set