BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder

BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder
BrushArt Face Sponge set gobica za tekoči puder
4 kos
15,90

Koda: BRU03912 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis BrushArt Face Sponge set

Zakaj imeti samo eno? Gobica za tekoči puder BrushArt Face v setu 4 kosov navduši vsako ljubiteljico lepega ličenja. Štiri različne oblike v štirih različnih barvah vam pri nanašanju tekočega pudra privoščijo še več svobode in ustvarjalnosti.

Katere vloge boste gobicam dodelili, je odvisno le od vas. Modro za tekoči puder, rdečo pa za korektor? Ali rožnato za dnevno ličenje, zeleno pa za večerni look? Ali povsem drugače. Pri vsaki pa se lahko zanesete, da tekoči puder popolnoma razmaže, brez madežev, predvsem pa enostavno in hitro.

Lastnosti:

  • set 4 gobic za make-up za popolno razmazanje tekočega pudra in drugih beauty izdelkov
  • različne oblike se prilagodijo vašim potrebam in pregibom obraza
  • idealno mehke za prijeten občutek na koži med aplikacijo
  • tekoči puder popolnoma vtrejo v kožo
  • nanašajo ga hitro, enostavno in ne delajo madežev
  • preprečujejo trošenje izdelka (po prejšnjem navlaženju)
  • set lahko uporabite kot lepo darilo

Kako uporabljati:
Gobico pred vsako uporabo namočite, odvečno vodo pa iztisnite. Nato z njo tekoči puder popolnoma razmažite. Lahko uporabite enakomerne poteze ali izdelek po potrebi z „vtapkanjem“ vtrite v kožo. Po vsaki uporabi gobico umijte z vodo s primernim čistilnim sredstvom in jo pustite, da se posuši.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Face Sponge set