BrushArt Hair Donutvložek za figo črn

BrushArt Hair Donut vložek za figo črn
BrushArt Hair Donut vložek za figo črn
2,00
(8 cm)
Koda: BRU3423 | Na zalogi
1
DPD
petek 13. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka BrushArt Hair Donut

Opis:
Z izdelkom BrushArt Hair Donut zelo enostavno ustvarite pričesko, ki bo urejena, trendi, elegantna in bo pristajala formalnemu in tudi ležernemu stilu. BrushArt Hair Donut je dostopen v dveh velikostih.


Navodilo za uporabo:
Ustvarite odlično oblikovano figo s pomočjo vložka BrushArt Hair Donut. Lase spnite v čop in ga potegnite skozi vložek. Nato lase enakomerno razporedite okoli njega. Pramene las postopno pritrdite s pomočjo lasnic pod vložek. Črn vložek BrushArt Hair Donut je primeren za zelo temne in črne lase.


Sestava:
Izdelek je izdelan iz 100 % poliestra.

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.

Recenzija BrushArt Hair Donut