BrushArt Hair Donut

vložek za figo rjav

BrushArt Hair Donut vložek za figo rjav
BrushArt Hair Donut vložek za figo rjav
Koda: BRU3425 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 25. 7. 2019
BrushArt Hair Donut
(8 cm) | 1,90

Opis izdelka BrushArt Hair Donut

Opis:
Z izdelkom BrushArt Hair Donut zelo enostavno ustvarite pričesko, ki bo urejena, trendi, elegantna in bo pristajala formalnemu in tudi ležernemu stilu. BrushArt Hair Donut je dostopen v dveh velikostih.


Navodilo za uporabo:

Ustvarite odlično oblikovano figo s pomočjo vložka BrushArt Hair Donut. Lase spnite v čop in ga potegnite skozi vložek. Nato lase enakomerno razporedite okoli njega. Pramene las postopno pritrdite s pomočjo lasnic pod vložek. Rjav vložek BrushArt Hair Donut je primeren za zelo temne blond in temne rjave lase.


Sestava:
Izdelek je izdelan iz 100 % poliestra.

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.