BrushArt Hair keramična krtača za lase

BrushArt Hair keramična krtača za lase
BrushArt Hair keramična krtača za lase
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
12,50

Prihranite 30%
Ø 43 mm
8,70

Koda: BRU03709 | Na zalogi
1
DPD
torek 22. 6. 2021

Opis BrushArt Hair

Ni treba, da so čudovito privzdignjeni lasje samo posledica obiska frizerskega salona. Keramična krtača za lase BrushArt Hair bo postala vaš nepogrešljiv pomočnik, s pomočjo katerega boste lahko sami ustvarili pričesko natanko po svojih željah.

Krtača vas bo v kombinaciji s sušilnikom za lase prepričala, da lahko profesionalni videz dosežete, kadarkoli želite. Njeno luknjasto jedro omogoča pretok toplega zraka in s posebno površinsko obdelavo boste lase lahko oblikovali hitro in preprosto.

Lastnosti:

  • okrogla krtača za oblikovanje las v kodre
  • jedro krtače omogoča pretok toplega zraka sušilca za lase
  • bakrena površinska obdelava dobro prevaja toploto in tako prihrani čas pri oblikovanju
  • izvedba ročaja poenostavlja delo s krtačo
  • s praktičnim ušesom za obešanje
  • eleganten dizajn

Material:

  • keramika in baker – hitro in enakomerno prevajats toploto telesa krtače in na ta način prihranite čas in energijo, ki sta potrebna za doseganje želenih rezultatov
  • najlonske ščetine

Kako uporabljati:
Krtača je namenjena uporabi s sušilnikom za lase. Z njo boste v laseh ustvarili mehke kodre.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Hair