BrushArt Hair Rings Colourelastike za lase

BrushArt Hair Rings Colour elastike za lase 4 kos
BrushArt Hair Rings Colour elastike za lase 4 kos
Clear Pink 4 kos
3,00

Koda: BRU1166 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

BrushArt Hair Rings Colour elastike za lase 4 kos
| 1 kos | 3,00
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo haircare15si in vse izdelke kategorije Lasje dobite za 15 % ceneje. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
ponedeljek 28. 10. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka BrushArt Hair Rings Colour

Opis:

Elastike BrushArt Hair Rings so praktičen pripomoček za urejanje vseh vrst las. Spiralna oblika elastika nima spojev in je prijazna do las. Las ne trga, lomi ali drugače uničuje. Med nameščanjem in snemanjem elastika z gladko površino las ne vleče. Spiralne elastike BrushArt Hair Rings so primeren dodatek, s katerim si lahko uredite lase za službo, šolo, prosti čas in družbo. Lase držijo trdno, po uporabi pa na njih ne puščajo nobenih sledi. Priskrbite si elastike BrushArt v različnih barvah in imejte lase urejene hitro, prijazno in stilsko!

Lastnosti:

spiralna oblika z gladko površino

zelo prijazne do las

ne vlečejo, ne lomijo in ne trgajo las 

trdno držijo lase

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.

Recenzija BrushArt Hair Rings Colour

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!