BrushArtHair Hair Rings elastike za lase

BrushArt Hair Hair Rings elastike za lase 4 kos
BrushArt Hair Hair Rings elastike za lase 4 kos
3,00
Brown 4 kos
Koda: BRU1169 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis BrushArt Hair Hair Rings

Opis:

Elastike BrushArt Hair Rings so praktičen pripomoček za urejanje vseh vrst las. Spiralna oblika elastika nima spojev in je prijazna do las. Las ne trga, lomi ali drugače uničuje. Med nameščanjem in snemanjem elastika z gladko površino las ne vleče. Spiralne elastike BrushArt Hair Rings so primeren dodatek, s katerim si lahko uredite lase za službo, šolo, prosti čas in družbo. Lase držijo trdno, po uporabi pa na njih ne puščajo nobenih sledi. Priskrbite si elastike BrushArt v različnih barvah in imejte lase urejene hitro, prijazno in stilsko!

Lastnosti:

spiralna oblika z gladko površino

zelo prijazne do las

ne vlečejo, ne lomijo in ne trgajo las 

trdno držijo lase

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Hair Hair Rings