B.U. Passion

deo sprej za ženske 150 ml

B.U. Passion deo sprej za ženske 150 ml
B.U. Passion deo sprej za ženske 150 ml
B.U. Passion deo sprej za ženske 150 ml
deo sprej za ženske 150 ml
2,90

Koda: BEU2287 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 28. 3. 2019
B.U. Passion
deo sprej za ženske 150 ml | 2,90

Opis parfuma B.U. Passion

Odišavljen deo sprej B.U. Passion je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki B.U.

B.U. je kratica za „Be yourself“, torej „bodi svoj“. Gre za relativno novo blagovno znamko, ki spada v portfelj grškega podjetja Sarantis Group. To je bilo ustanovljeno leta 1930 v Konstantinoplu in trenutno ponuja široko paleto izdelkov – kozmetiko, pripravke za gospodinjstvo, prehranska dopolnila ipd. Parfumi, geli za prhanje, dezodoranti ... B.U. so namenjeni za vsa samozavestna in pogumna dekleta. Dišave B.U. utelešajo strast, vznemirjenje in žensko lepoto in posamezne variante predstavljajo različna razpoloženja. Posebne omembe je vreden tudi dizajn embalaž.

Sarantis Groups daje velik poudarek na to, da vsak njen novi izdelek izpolnjuje najbolj stroga merila kakovosti in zaznamuje potrebe strank. Od začetka svojega obstoja daje velik poudarek na kakovost in razvoj – zaposluje vodilne strokovnjake in sodeluje s celo vrsto mednarodnih znanstvenih institucij.

Kozmetika B.U. vsebuje prvovrstne naravne sestavine, zaradi katerih je varna in hkrati izredno učinkovita. Čeprav je na trgu samo kratek čas, je že dobila tisoče privržencev. Poskusite jo in boste ugotovili zakaj.

Blagovna znamka B.U. zagotovo prevzame vse posameznike, ki živijo po svojih lastnih predstavah, imajo veliko energije in idej ali se hočejo razlikovati od drugih.

Ocena B.U. Passion

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!