B.U. RockMantic

dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml

B.U. RockMantic dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
B.U. RockMantic dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
8,30

Koda: BEU2221 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
B.U. RockMantic
dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml | 8,30

Opis parfuma B.U. RockMantic

Dezodorant v razpršilu B.U. RockMantic vam doda svežino in potrebno energijo. Pri uporabi v kombinaciji z dišavo iz iste linije pripomore ohraniti njeno intenzivnost cel dan.

O blagovni znamki B.U.

B.U. je kratica za „Be yourself“, torej „bodi svoj“. Gre za relativno novo blagovno znamko, ki spada v portfelj grškega podjetja Sarantis Group. To je bilo ustanovljeno leta 1930 v Konstantinoplu in trenutno ponuja široko paleto izdelkov – kozmetiko, pripravke za gospodinjstvo, prehranska dopolnila ipd. Parfumi, geli za prhanje, dezodoranti ... B.U. so namenjeni za vsa samozavestna in pogumna dekleta. Dišave B.U. utelešajo strast, vznemirjenje in žensko lepoto in posamezne variante predstavljajo različna razpoloženja. Posebne omembe je vreden tudi dizajn embalaž.

Sarantis Groups daje velik poudarek na to, da vsak njen novi izdelek izpolnjuje najbolj stroga merila kakovosti in zaznamuje potrebe strank. Od začetka svojega obstoja daje velik poudarek na kakovost in razvoj – zaposluje vodilne strokovnjake in sodeluje s celo vrsto mednarodnih znanstvenih institucij.

Kozmetika B.U. vsebuje prvovrstne naravne sestavine, zaradi katerih je varna in hkrati izredno učinkovita. Čeprav je na trgu samo kratek čas, je že dobila tisoče privržencev. Poskusite jo in boste ugotovili zakaj.

Blagovna znamka B.U. zagotovo prevzame vse posameznike, ki živijo po svojih lastnih predstavah, imajo veliko energije in idej ali se hočejo razlikovati od drugih.

Recenzija B.U. RockMantic

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!