B.U. RockMantictoaletna voda za ženske

B.U. RockMantic toaletna voda za ženske
B.U. RockMantic toaletna voda za ženske
11,90

Prihranite 23%
50 ml
9,20

Koda: BEU2190 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 3. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma B.U. RockMantic
Sestava

Toaletna voda B.U. RockMantic je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za individualistično žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
pomaranča, jabolko Granny Smith, mandarina
Srčne note
vrtnica, frezija, malina, potonika
Bazne note
vanilija, cedra
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki B.U.

B.U. je kratica za „Be yourself“, torej „bodi svoj“. Gre za relativno novo blagovno znamko, ki spada v portfelj grškega podjetja Sarantis Group. To je bilo ustanovljeno leta 1930 v Konstantinoplu in trenutno ponuja široko paleto izdelkov – kozmetiko, pripravke za gospodinjstvo, prehranska dopolnila ipd. Parfumi, geli za prhanje, dezodoranti ... B.U. so namenjeni za vsa samozavestna in pogumna dekleta. Dišave B.U. utelešajo strast, vznemirjenje in žensko lepoto in posamezne variante predstavljajo različna razpoloženja. Posebne omembe je vreden tudi dizajn embalaž.

Sarantis Groups daje velik poudarek na to, da vsak njen novi izdelek izpolnjuje najbolj stroga merila kakovosti in zaznamuje potrebe strank. Od začetka svojega obstoja daje velik poudarek na kakovost in razvoj – zaposluje vodilne strokovnjake in sodeluje s celo vrsto mednarodnih znanstvenih institucij.

Kozmetika B.U. vsebuje prvovrstne naravne sestavine, zaradi katerih je varna in hkrati izredno učinkovita. Čeprav je na trgu samo kratek čas, je že dobila tisoče privržencev. Poskusite jo in boste ugotovili zakaj.

Blagovna znamka B.U. zagotovo prevzame vse posameznike, ki živijo po svojih lastnih predstavah, imajo veliko energije in idej ali se hočejo razlikovati od drugih.

Recenzija B.U. RockMantic