Bübchen Babyvlažni robčki

Bübchen Baby vlažni robčki
Bübchen Baby vlažni robčki
Novost
3 x 52 kos
9,30

Koda: BUB02917 | Na zalogi
1
DPD
sreda 12. 8. 2020

Opis izdelka Bübchen Baby
Lastnosti

Čistilni robčki Bübchen Baby enostavno, hitro in zanesljivo čistijo otroško kožo.

Lastnosti:

  • neguje in čisti otroško kožo
  • osvežuje in hrani
  • odstranjuje umazanijo

Navodilo za uporabo:
Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi. Robčki so namenjeni enkratni uporabi.

Lastnosti

Konsistenca
čistilni robčki
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Bübchen

p>Blagovna znamka Bübchen spada v portfelj švicarskega nadnarodnega podjetja Nestlé in se osredotoča na izdelavo in prodajo kozmetike, ki je namenjena za dojenčke, malčke in nosečnice. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Bübchen posveča maksimalno pozornost kakovosti in varnosti svojih proizvodov. Vsak izdelek mora pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje, kar izrazito zmanjšuje tveganje za nastanek alergične reakcije.
Šamponi, kreme, geli za prhanje in drugi izdelki Bübchen vsebujejo le najbolj izbrane naravne sestavine, kot so cvet lipe, jojobovo olje ali izvleček kamilice. So zelo učinkoviti in nežni do kože. Za nameček tudi lepo dišijo.
Kozmetika Bübchen je za svojo skoraj petdesetletno zgodovino postala simbol prvovrstne nege občutljive otroške kože. Če se boste odločili, da jo poskusite, zagotovo ne boste razočarani. Blagovna znamka Bübchen prevzame vse posameznike, ki čakajo (ali že imajo) dojenčka, iščejo kakovost za razumno ceno, so zahtevni in zadovoljni le s prvovrstno kvaliteto.

Recenzija Bübchen Baby