Bumble and Bumble Pret-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist osvežujoči suhi šampon v pršilu

Bumble and Bumble Pret-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist osvežujoči suhi šampon v pršilu
Bumble and Bumble Pret-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist osvežujoči suhi šampon v pršilu
45 ml
15,90

Koda: BGB01985 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 17. 6. 2021

Opis Bumble and Bumble Pret-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist
Lastnosti

Suhi šampon Bumble and Bumble Pret-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju.

Lastnosti:

  • vpije odvečno maščobo
  • v laseh ne pušča belih sledi

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Regulacija prekomernega sebuma
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Bumble and Bumble

Blagovna znamka Bumble and Bumble ima svoj začetek v letu 1977 v majhnem newyorškem frizerskem salonu. Kmalu je ta salon postal zelo znan in frizerji iz celega sveta so prihajali tja, da bi načrpali nove izkušnje in se naučili nove tehnike. Stranke salona so postale najbolj znane osebnosti – pevke, igralke, igralci, manekenke, ki so zahtevali zlasti popolne spremembe, zaradi katerih je postal salon slaven. Kozmetični pripravki v obliki šamponov, balzamov, mask in stiling pripravkov lase nežno negujejo, dodajajo hidracijo, globinsko prehrano in želeno obliko. Zagotavljajo enostavno razčesavanje in končno ureditev pričeske. S pomočjo stiling izdelkov lahko ustvarite edinstvena umetniška dela, ki pritegnejo pozornost. Pod blagovno znamko Bumble and Bumble sodijo tudi posebne krtače, ki lase nežno in temeljito razčešejo, ne da bi jih poškodovale. Ali si želite svoje lase spremeniti in jim dodati odličen videz? Potem uporabite učinkovite pripravke od blagovne znamke Bumble and Bumble!

Recenzija Bumble and Bumble Pret-À-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist