Bupi Baby Colorpralni gel

Bupi Baby Color pralni gel
Bupi Baby Color pralni gel
1500 ml
4,90

Koda: BUP00308 | Na zalogi
1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis izdelka Bupi Baby Color

Naj bo perilo, oprano v vašem pralnem stroju, vedno brezhibno čisto in brez madežev. Točno to željo vam izpolni gel za pranje Bupi Baby Color. Svežina, dišava in čistoča vas bodo spremljali od trenutka, ko vzamete perilo iz stroja pa vse do takrat, ko boste oblekli vaše najbolj priljubljene kose oblačil.

Lastnosti:

  • idealno za pranje otroškega perila
  • sredstvo je primerno za barvno perilo
  • ne draži niti občutljive niti alergične kože
  • na oblačilih ne pušča nobenih sledi

Navodilo za uporabo:
Gel odmerjajte v skladu z navodili na etiketi v za to določen predal vašega pralnega stroja. Za ročno pranje nalijte gel glede na navodila na etiketi v umivalnik napolnjen z vodo. Vedno preberite napotke za pranje neposredno na etiketi oblačila.

O blagovni znamki Bupi

Otroška kozmetika Bupi je nenavadno nežna do občutljive otroške kože. Zahvaljujoč naravnim sestavinam, ki jih Bupi vsebuje, bo koža vašega otroka popolnoma navlažena, nahranjena in voljna na dotik. Redna uporaba kozmetike Bupi je za občutljivo otroško kožo zelo koristna, naravna in ima blagodejne učinke.

Svojemu otroku lahko od blagovne znamke Bupi privoščite pene za umivanje, mila, vlažilne robčke, kreme proti vnetju ritke, mleka za telo ali šampone. Otroška kozmetika Bupi ne vsebuje alergenov, alkohola, barvil niti parafina. Vsi izdelki Bupi so hipoalergeni in dermatološko testirani.

Recenzija Bupi Baby Color