Burberry Brit for Himdarilni set VI. za moške

Burberry Brit for Him darilni set VI. za moške
Burberry Brit for Him darilni set VI. za moške
darilni set VI. za moške
48,00

Koda: BUR7018 | Na zalogi

toaletna voda 100 ml + toaletna voda 30 ml

1

Dodano v košarico

Burberry Brit for Him darilni set VI. za moške
| 1 kos | 48,00
DPD
sreda 25. 9. 2019

Sestava

Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Burberry

Burberry – ikonična in pristno britanska blagovna znamka je dobesedno esenca dežele svojega nastanka. V svetu mode in parfumov danes  pooseblja brezčasno eleganco, prefinjen slog in sklicevanje na tradicije.

Znamka Burberry se je rodila že leta 1856, ko je mladi Thomas Burberry začel delati v trgovini z oblačili za aktivnosti na prostem. Usmeril se je na razvoj novih materialov in leta 1888 je gabarden, svojo pravkar izumljeno vodoodporno, vendar za zrak prepustno tkanino, patentiral.

Praktične kose oblačil Burberry je cenila na primer odprava Roalda Amundsena pri potovanju na južni pol. Častniki, ki so služili v 1. svetovni vojni, pa so nosili plašče, ki so postali priljubljeni tudi med civilisti. V 50-ih letih je znamka postala dobavitelj kraljeve hiše britanske kraljeve družine.

Ikonični logotip z jahajočim vitezom na konju in karirast vzorec sta že dolga desetletja garancija vrhunske kakovosti, tako kot kozmetika in dišave Burberry. Tradicionalne vrednote znamke v sebi skriva vsak parfum Burberry. Čar britanske elegance lahko na lastni koži preizkusite tudi vi.

Recenzija Burberry Brit for Him

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!