Burt’s Bees Baby Bee

kozmetični set II. (za otroke)

Burt’s Bees Baby Bee kozmetični set II. (za otroke)
Burt’s Bees Baby Bee kozmetični set II. (za otroke)
Burt’s Bees Baby Bee kozmetični set II. (za otroke)
Novost
36,42

Koda: BUS01001 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Nourishing Lotion 170 g + Shampoo & Wash 235 ml + Diaper Ointment 85 g + Buttermilk Soap 20 g

kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Burt’s Bees Baby Bee
| 36,42

Lastnosti

Konsistenca
gel, krema, losjon, milo
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.

free delivery