Burt’s Bees Baby Bee

pena za kopel

Burt’s Bees Baby Bee pena za kopel
Burt’s Bees Baby Bee pena za kopel
Burt’s Bees Baby Bee pena za kopel
350 ml
13,95

Koda: BUS0890 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Burt’s Bees Baby Bee
350 ml | 13,95

Opis kozmetike Burt’s Bees Baby Bee

Pripravek Burt’s Bees Baby Bee nežno neguje otroško kožo pri kopeli.

Lastnosti:

  • umije umazanijo
  • koži daje hranila
  • ne povzroča draženja
  • ne škoduje zaščitni barieri kože

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.