Burt’s Bees Baby Bee

kozmetični set I.

Burt’s Bees Baby Bee kozmetični set I.
kozmetični set I.
15,95

Koda: BUS0969 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Nourishing Lotion 25 g + Shampoo & Wash 50 ml + Cream-to-Powder 21,2 g + Nourishing Baby Oil 30 ml + Buttermilk Soap 20 g

kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Burt’s Bees Baby Bee
kozmetični set I. | 15,95

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Tip las
za vse vrste las
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.