Burt’s Bees Baby Beekozmetični set I. za otroke

Burt’s Bees Baby Bee kozmetični set I. za otroke
Burt’s Bees Baby Bee kozmetični set I. za otroke
kozmetični set I. za otroke

Koda: BUS0969 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

hranilni losjon za telo 25 g + gel za prhanje za telo in lase 50 ml + hranilno olje za telo 30 ml + otroški puder 2 v 1 21,2 g + milo 20 g

  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Tip seta
Potovalni set
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.

Recenzija Burt’s Bees Baby Bee