Burt’s Bees Cucumber & Sage

čistilni robčki za odstranjevanje ličil za normalno do suho kožo

Burt’s Bees Cucumber & Sage čistilni robčki za odstranjevanje ličil za normalno do suho kožo
Burt’s Bees Cucumber & Sage čistilni robčki za odstranjevanje ličil za normalno do suho kožo
30 kos
9,28

Koda: BUS00997 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Burt’s Bees Cucumber & Sage
30 kos | 9,28

Opis kozmetike Burt’s Bees Cucumber & Sage

Čistilni robčki Burt’s Bees Cucumber & Sage so praktični ne le za na pot, ampak tudi pri vsakodnevni večerni rutini nege obraza.

Lastnosti:

  • odstranjuje tudi vodoodporna ličila
  • vlaži in hrani kožo
  • očisti kožo kožnega loja in umazanije

Sestava:

  • z blagim vonjem

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
robčki
Tip kože
normalna, suha

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.