Burt’s Bees Lip Crayon

šminka v svinčniku z mat učinkom

Burt’s Bees Lip Crayon šminka v svinčniku z mat učinkom
odtenek 405 Sedona Sands 3,1 g
11,95

Koda: BUS0953 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Burt’s Bees Lip Crayon
odtenek 405 Sedona Sands 3,1 g | 11,95

Opis kozmetike Burt’s Bees Lip Crayon

Šminka Burt’s Bees Lip Crayon bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnicam daje blag lesk
  • dolgotrajen učinek
  • kremasta tekstura
  • vlaži in neguje ustnice

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.