Burt’s Bees Sensitive

nežna čistilna krema za občutljivo kožo

Burt’s Bees Sensitive nežna čistilna krema za občutljivo kožo
Burt’s Bees Sensitive nežna čistilna krema za občutljivo kožo
Burt’s Bees Sensitive nežna čistilna krema za občutljivo kožo
170 g
15,63

Koda: BUS00989 | 3 kos na zalogi
kos
DPD
torek 23. 4. 2019
Burt’s Bees Sensitive
170 g | 15,63

Opis kozmetike Burt’s Bees Sensitive

Čistilna krema Burt’s Bees Sensitive z obraza odstranjuje vso umazanijo in razkriva lepo kožo.

Lastnosti:

  • skrbno odstranjuje umazanijo
  • globinsko vlaži
  • preprečuje napetost in rdenje kože

Sestava:

  • brez dišav
  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
V dlani spenite majhno količino pripravka in ga s krožnimi gibi nanesite na navlaženo kožo. Pomikajte se od sredine obraza navzven. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.