Burt’s Bees Tinted Lip Oil 612 Showering Sunset olje za ustnice

Burt’s Bees Tinted Lip Oil olje za ustnice
Burt’s Bees Tinted Lip Oil olje za ustnice
odtenek 612 Showering Sunset 1.18 ml
12,19

Koda: BUS01044 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Burt’s Bees Tinted Lip Oil 612 Showering Sunset
Lastnosti

Sijaj za ustnice Burt’s Bees Tinted Lip Oil vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • ustnicam daje večji volumen
  • vlaži in mehča ustnice
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

Lastnosti

Odtenek
roza
Aktivne snovi
čebelji vosek

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.

Recenzija Burt’s Bees Tinted Lip Oil 612 Showering Sunset