Burt’s Bees White Tea

vlažni čistilni robčki

Burt’s Bees White Tea vlažni čistilni robčki
Burt’s Bees White Tea vlažni čistilni robčki
30 kos
8,95

Koda: BUS0954 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Burt’s Bees White Tea
30 kos | 8,95

Opis izdelka Burt’s Bees White Tea

Čistilni robčki Burt’s Bees White Tea so praktični ne le za na pot, ampak tudi pri vsakodnevni večerni rutini nege obraza.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje vsa ličila
  • očisti kožo kožnega loja in umazanije
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži

Sestava:

  • z blagim vonjem

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Aktivne snovi
aloja vera
Konsistenca
robčki
Tip kože
normalna

O blagovni znamki Burt’s Bees

Negujte svojo lepoto s pomočjo naravne kozmetike Burt´s Bees, ki izhaja neposredno od čebel! Blagovna znamka Burt´s Bees ponuja resnično luksuzne kozmetične proizvode z vsebnostjo matičnega mlečka, čebeljega voska in medu. Te naravne snovi iz sveta čebel popolnoma negujejo kožo celega telesa.
Burt´s Bees izdeluje svoje proizvode iz naravnih sestavin pri uporabi zelo prijaznih procesov izdelave. Podjetje Burt´s Bees je nastalo v Maine leta 1980. Najprej je izdelovalo sveče iz čebeljega voska in od leta 1991 je začelo z izdelavo kozmetike, ki je takoj postala velik hit. V asortimentu blagovne znamke Burt´s Bees boste našli kreme za obraz z matičnim mečkom, balzame za ustnice z medom, šampone, hranilna olja za telo, kreme za roke s čebeljim voskom, antioksidacijske kreme, globinsko čistilne pilinge, osvetljevalne kreme in druge edinstvene kozmetične proizvode, ki izkoriščajo učinke čebeljih produktov.
Kozmetika Burt´s Bees ne vsebuje parabenov niti formaldehidov. Blagovna znamka Burt´s Bees sodeluje z organizacijo The Nature Conservancy, ki se ukvarja z zaščito naravnega okolja in prispeva k obnovi gozdne prsti v Maine.