Bvlgari AQVA Amaratoaletna voda za moške

1×
Bvlgari AQVA Amara toaletna voda za moške
Bvlgari AQVA Amara toaletna voda za moške
50 ml
43,40

Koda: BVL1006 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Bvlgari AQVA Amara toaletna voda za moške 50 ml
| 1 kos | 43,40
DPD
sreda 20. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Bvlgari AQVA Amara
Sestava

Toaletna voda Bvlgari AQVA Amara v vas vzbudi ponovno možatost, moč in naravno prefinjenost. Gre za luksuzno aromo z vodnim podtonom, ki jo ustvarjajo samo žlahtne esencialne prvine. Sredozemski značaj dopolnjujejo sveže grenki citrusi.

Bvlgari AQVA Amara obljublja svetlo prihodnost in novo življenjsko energijo. Vaši vohalni čuti lahko okusijo sicilijanske mandarine v harmoniji z nerolijem. Vse to dopolnjuje še indonezijski pačuli. Na lastni koži boste doživeli izjemen pridih grškega sonca. Dišava vas osveži in je primerna za kakršenkoli družbeni dogodek.

Sestava

Zgornje note
sicilijanska mandarina
Srčne note
neroli, vodne note
Bazne note
kadilo, listi pačulija
Vrsta dišave
lesne, vodne

O blagovni znamki Bvlgari

Predstavljajte si nevsakdanje materiale, živobarvne kombinacije in nepozabne motive, ki se združujejo z do popolnosti uravnoteženimi oblikami – to je blagovna znamka Bvlgari. Njeni modni in kozmetični kosi bodo dopolnili vašo osebnost in se vam podali kot uliti.

Italijansko modno podjetje Bvlgari je bilo leta 1884 ustanovljeno v Rimu. Ustanovil ga je Sotirio Bulgari, katerega ime ponosno nosi še danes. Blagovna znamka tako že več kot 130 let prinaša ne le prestižno modo in modne dodatke, ampak tudi nakit v slogu Art Deco.

A Bvlgari je zaslovel tudi z izdelavo dišav. Marsikateri parfum Bvlgari je s svojo nepozabno sestavo osvojil ženska in moška srca po celem svetu. Takšen primer je ženska dišava Bvlgari Omnia, nastala po navdihu sijočih dragih kamnov, ki danes sodi med legende. Skozi leta je doživela številne spremembe podobe v obliki omejenih in rednih serij.

Bvlgari ni le simbol popolnosti. Sodi tudi med tiste blagovne znamke, ki jim je mar za usodo našega planeta. Dejavno sodeluje pri iskanju poti do trajnostnega razvoja, zanimajo pa jo tudi različni globalni izzivi.

Recenzija Bvlgari AQVA Amara

5.0
1
Prikaži oceno glede na lastnosti
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis