Bvlgari AQVA Amara

toaletna voda za moške 50 ml

1×
Bvlgari AQVA Amara toaletna voda za moške 50 ml
Bvlgari AQVA Amara toaletna voda za moške 50 ml
Akcija
50 ml
39,00

Koda: BVL1006 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Bvlgari AQVA Amara
50 ml | 39,00

Opis parfuma Bvlgari AQVA Amara

Toaletna voda Bvlgari AQVA Amara v vas vzbudi ponovno možatost, moč in naravno prefinjenost. Gre za luksuzno aromo z vodnim podtonom, ki jo ustvarjajo samo žlahtne esencialne prvine. Sredozemski značaj dopolnjujejo sveže grenki citrusi.

Bvlgari AQVA Amara obljublja svetlo prihodnost in novo življenjsko energijo. Vaši vohalni čuti lahko okusijo sicilijanske mandarine v harmoniji z nerolijem. Vse to dopolnjuje še indonezijski pačuli. Na lastni koži boste doživeli izjemen pridih grškega sonca. Dišava vas osveži in je primerna za kakršenkoli družbeni dogodek.

Sestava

Zgornje note
sicilijanska mandarina
Srčne note
neroli, vodne note
Bazne note
kadilo, listi pačulija
Vrsta dišave
lesne, vodne

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Ocena Bvlgari AQVA Amara

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis