Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc

kolonjska voda uniseks 75 ml

1×
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc kolonjska voda uniseks 75 ml
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc kolonjska voda uniseks 75 ml
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc kolonjska voda uniseks 75 ml
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc kolonjska voda uniseks 75 ml
75 ml

Koda: BVL0044 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc
75 ml

Opis parfuma Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc

Parfum Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc predstavlja elegantno dišavo, primerno za moške in ženske. Zaradi svoje edinstvene sestave bo v vas prebudil občutek prijetne sproščenosti, preplavil vas bo val nove energije in ustvaril lahkotno harmonijo vašega telesa in duše. Nesladek ton in hkrati svež pridih toaletne vode Eau Parfumée au Thé Blanc je zelo primeren dodatek v vsakem letnem času.

Beli čaj so uporabljali ljudje že v starodavni Kitajski kot vir antioksidantov, pa tudi zaradi njegovih poživitvenih lastnosti, zaradi katerih spada še danes med najbolj iskane sestavine sveta. Lahko ga seveda gojite le v zelo omejenih količinah, čas nabiranja pa traja le nekaj dni v letu. S čistim vonjem luksuznega parfuma Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc boste že na prvi pogled očarali svojo okolico in se boste počutili pozitivno in sproščeno.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, cvet pomarančevca, čaj, pelin, pomaranča
Srčne note
kardamom, koriander, poper
Bazne note
jantar, jasmin, les, mošus, vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Ocena Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis