Bvlgari Man Extreme

toaletna voda za moške 60 ml

Bvlgari Man Extreme toaletna voda za moške 60 ml
Bvlgari Man Extreme toaletna voda za moške 60 ml
74,50

Prihranite 44%
60 ml
41,50

Koda: BVL0807 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Bvlgari Man Extreme
60 ml | 41,50

Opis parfuma Bvlgari Man Extreme

Bvlgari Extreme je simbol elegance, intenzivnosti in globokega doživetja. Toaletna voda za moške, ki poudarja karizmo modernega človeka skozi citrusne in lesne tone. Bergamotka iz Kalabrije, rožnata grenivka in velik odmerek skorje kaktusa sestavljajo celoto, ki je polna atraktivnosti in nepremagljivosti.

Topla in močno aromatična dišava, ki v sebi skriva jantar ali frezijo. V trenutku boste počutili svežino in morski pridih Sredozemskega morja, ki se mu le zelo težko uprete. Bvlgari Extreme to je čutnost in hrepenenje, ki ju iščejo zlasti samosvoji moški, ki iščejo nekaj nenavadnega.

Stavite na enostavnost in luksuz, ki ju boste dobili s pomočjo sive stekleničke s črnim trakom. Toaletna voda za moške Bvlgari Extreme prinaša dišečo sestavo za zahtevne moške, ki iščejo vznemirljivo opojnost v vsakem tonu dišave. Pikantnost, svežina in začinjena aroma so samoumevni.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, kaktus
Srčne note
frezija, jantar, kardamom
Bazne note
benzoin, les, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Recenzija Bvlgari Man Extreme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!