Bvlgari Jasmin Noir

parfumska voda za ženske 100 ml

7×
Bvlgari Jasmin Noir parfumska voda za ženske 100 ml
Bvlgari Jasmin Noir parfumska voda za ženske 100 ml
Bvlgari Jasmin Noir parfumska voda za ženske 100 ml
Bvlgari Jasmin Noir parfumska voda za ženske 100 ml
QeR2tlpfsIk
100 ml

Koda: BVL0100 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Bvlgari Jasmin Noir
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Bvlgari Jasmin Noir

Bvlgari Jasmin Noir je zelo edinstvena lesno-cvetlična dišava, ki je namenjena zrelejšim ženskam, ki so rade elegantne, se ovijajo v prestiž in znajo s polno paro razigrati svojo čutnost. Dišava deluje na koži zelo toplo in sladko, a kljub temu ni zadušljiva. Ravno nasprotno, prijetno bo očarala vaše čute.

Glavna sestavina parfuma Jasmin Noir je, kot samo ime pove, izvleček jasmina, vendar nam ta v tem parfumu pokaže svojo temno plat. Pozabite na nežen, romantični jasmin in zaželite dobrodošlico nenavadni rastlini, zaviti v tančico skrivnosti. Skupaj z jantarjem in dragocenimi vrstami lesa deluje kot dragulj med parfumi. Vse je dopolnjeno z vonjem po gardeniji in začinjeno z grenkastimi mandlji in sladkim korenom.

Steklenička parfuma Jasmin Noir od Bvlgari je izdelana iz črnega stekla. V kombinaciji z zlatim pokrovčkom deluje zelo edinstveno in hkrati skrivnostno. Bodite izjemni tudi vi.

Dišava je prišla na trg leta 2008.

Sestava

Zgornje note
gardenija, zelene note
Srčne note
mandelj, pravi jasmin (arabski)
Bazne note
fižol tonka, jantar, mošus, pačuli, redka drevesa, sladki koren
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Ocena Bvlgari Jasmin Noir

Dodajte novo recenzijo

5.0
7 ocena
6
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis