Bvlgari Jasmin Noir

Bvlgari Jasmin Noir
Bvlgari Jasmin Noir
100 ml

Koda: BVL0103 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Bvlgari Jasmin Noir

Parfum Bvlgari Jasmin Noir je močna in sladka dišava, ki je bila uvedena na trg leta 2008. Jasmin Noir iz vas naredi skrivnostno, mistično, čutno in elegantno žensko.

V temni steklenički, ki dodatno poudari vtis prestiža se prepleta vonj jasmina, ki je dopolnjen z ambro, sladkim korenom in redkimi drevesi. Sestavine ustvarjajo orientalsko dišavo, v katere prevladuje jasmin.  

Parfum skriva luksuzni, topli in sladki vonj. Popolnoma uteleša razkošje nakita od blagovne znamke Bvlgari. Bvlgari Jasmin Noir je bolj primeren za zrelo žensko in pomembne dogodke.

Sestava

Zgornje note
gardenija, zelene note
Srčne note
jasmin, mandelj
Bazne note
les, sladki koren
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Recenzija Bvlgari Jasmin Noir

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!