Bvlgari Man in Blackparfumska voda za moške

10×
Bvlgari Man in Black parfumska voda za moške
Bvlgari Man in Black parfumska voda za moške
Priporočena maloprodajna cena
58,90

Prihranite 54%
30 ml
27,03

Koda: BVL1195 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 6. 4. 2020

Opis parfuma Bvlgari Man in Black
Sestava

Zaprite oči in si predstavljajte tone okusnega ruma, kakovostnega tobaka in kontrastnih akordov v podobi romantičnih rož. Tako diši skrivnostna parfumska voda za moške Bvlgari Man in Black, v kateri se mešata moč narave in čutnost. Njena dišavna sestava je navdih dobila po mitu o rojstvu boga zemlje Vulkana, katerega moč začutiti pri vsakem poduhanju. Skrivnostna in privlačna aroma iz vas naredi pogumnega junaka in elegantneža, ki se v nobeni družbi ne izgubi.

  • orientalska cvetlična dišava z netradicionalnimi toni ruma in tobaka
  • za karizmatičnega modernega moškega
  • idealna dišava za hladnejše dni ali za zvečer

Sestava dišave
V uvodu dišavne sestave vaše čute omami aroma ruma in kakovostnega tobaka. Nato pridejo na vrsto možata dišava usnja, čutna cvetlična dišava tuberoze in sladkasti toni perunike. Zaključek je posvečen eksotičnemu fižolu tonka, toplemu gvajakovemu lesu in benzoinu.

Zgodba dišave
Možato dišavo Man In Black slavne blagovne znamke Bvlgari ima na vesti parfumarski mojster Alberto Morillas. Parfumska voda je bila na trg dana leta 2014 kot prosta naslednica Bvlgari Man iz leta 2010.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
rum, tobak
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tuberoza, perunika, usnje
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
benzoin, fižol tonka, les gvajaka
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Bvlgari

Predstavljajte si nevsakdanje materiale, živobarvne kombinacije in nepozabne motive, ki se združujejo z do popolnosti uravnoteženimi oblikami – to je blagovna znamka Bvlgari. Njeni modni in kozmetični kosi bodo dopolnili vašo osebnost in se vam podali kot uliti.

Italijansko modno podjetje Bvlgari je bilo leta 1884 ustanovljeno v Rimu. Ustanovil ga je Sotirio Bulgari, katerega ime ponosno nosi še danes. Blagovna znamka tako že več kot 130 let prinaša ne le prestižno modo in modne dodatke, ampak tudi nakit v slogu Art Deco.

A Bvlgari je zaslovel tudi z izdelavo dišav. Marsikateri parfum Bvlgari je s svojo nepozabno sestavo osvojil ženska in moška srca po celem svetu. Takšen primer je ženska dišava Bvlgari Omnia, nastala po navdihu sijočih dragih kamnov, ki danes sodi med legende. Skozi leta je doživela številne spremembe podobe v obliki omejenih in rednih serij.

Bvlgari ni le simbol popolnosti. Sodi tudi med tiste blagovne znamke, ki jim je mar za usodo našega planeta. Dejavno sodeluje pri iskanju poti do trajnostnega razvoja, zanimajo pa jo tudi različni globalni izzivi.

Recenzija Bvlgari Man in Black

tracking pixel