Bvlgari Man Wood Essence parfumska voda za moške

Bvlgari Man Wood Essence parfumska voda za moške
Bvlgari Man Wood Essence parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
60 ml
50,40

Koda: BVL05112 | Na zalogi
1
DPD
petek 22. 1. 2021

Opis parfuma Bvlgari Man Wood Essence
Sestava

Podredite se sveži dišavi citrusov in se prestavite v tropsko poletje. Moška parfumska voda za moške Bvlgari Man Wood Essence vas uglasi na pravo frekvenco in vam da samozavest, in to ne le v družbi.

  • lesna dišava s citrusnimi toni
  • za sodobnega gospoda
  • idealna za vsakodnevno uporabo, pa tudi za izjemne priložnosti

Sestava dišave
Sveži toni citrusov in limonine lupine se v zgornjih plasteh mešajo s toplimi toni cedrovine, ki je skrita v samih srčnih notah te možate dišave. Kmalu vaš voh ujame sladek vonj vanilje, ki ga ima na vesti benzoin, znan tudi kot smola, in ki tvori bazne note te parfumske vode.

Zgodba dišave
Idol ženskih src kanadski igralec Nick Bateman ni kar tako postal obraz te dišave. Tudi on se dobro zaveda, da je ena od najpomembnejših stvari pravega džentelmena pravilno izbrana dišava. Bvlgari Man Wood Essence je luč sveta ugledala leta 2018

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
koriander
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
cipresa
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Bvlgari

Dišave Bvlgari so v svetu parfumov dobesedno dragulji. Gre za združitev draguljarstva in parfumske umetnosti, ki izraža veličastnost in čar Sredozemlja. Ta italijanska blagovna znamka izstopa po svojem pionirskem duhu, smislu za veličastnost in mojstrskem delu z barvami.

Zgodba znamke Bvlgari se je začela pisati že leta 1884 v večnem mestu Rim. Sprva se je blagovna znamka posvečala izdelovanju nakita, nato ur. Prvi parfum Bvlgari je luč sveta ugledal leta 1992 in od tistega časa je ta luksuzna znamka ustvarila vrsto uspešnih kolekcij, kot so na primer Omnia, Man ali pa Goldea in Splendida.

Parfumi Bvlgari v sebi skrivajo navdih iz vseh celin sveta, iz naravne in svetovne raznolikosti. Pri njihovem ustvarjanju sodelujejo najboljši svetovni parfumerji, stekleničke dišav pa so videti kot čudovit nakit.

Poslanstvo znamke Bvlgari je deliti veselje do obdelovanja naravnih zakladov.

Recenzija Bvlgari Man Wood Essence