Bvlgari Omnia Coral toaletna voda za ženske

1×
Bvlgari Omnia Coral toaletna voda za ženske
Bvlgari Omnia Coral toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
Razprodaja
40 ml
35,70

Koda: BVL0237 | Na zalogi
1
DPD
torek 20. 4. 2021

Opis Bvlgari Omnia Coral
Sestava

Poduhajte tropsko mešanico, polno energije. Toaletna voda za ženske Bvlgari Omnia Coral je navdih dobila v sijoči barvi koral. V vas izzove spomine na poletje, sonce, naravo in pustolovščino. Podajte se s to svežo dišavo naslednjim dogodivščinam naproti.

  • cvetlična dišava s sadnimi toni
  • za energično žensko
  • primerna za vsakodnevno nošenje

Sestava dišave
Citrusni bergamot na začetku dišave v vaših mislih prebudi poletno brezskrbnost. Nato začutite cvetlične akorde lokvanja in hibiskusa, blago osvežene s sočnim granatnim jabolkom. Na koncu dišave začutite prefinjeno mešanico tople cedre in mošusa.

Zgodba dišave
Zanimiva steklenička dišave Bvlgari Omnia Coral, sestavljena iz dveh delov, je tipična za celo linijo Bvlgari Omnia. Dišava je bila svetu predstavljena spomladi leta 2012.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
hibiskus
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
granatno jabolko
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Bvlgari

Dišave Bvlgari so v svetu parfumov dobesedno dragulji. Gre za združitev draguljarstva in parfumske umetnosti, ki izraža veličastnost in čar Sredozemlja. Ta italijanska blagovna znamka izstopa po svojem pionirskem duhu, smislu za veličastnost in mojstrskem delu z barvami.

Zgodba znamke Bvlgari se je začela pisati že leta 1884 v večnem mestu Rim. Sprva se je blagovna znamka posvečala izdelovanju nakita, nato ur. Prvi parfum Bvlgari je luč sveta ugledal leta 1992 in od tistega časa je ta luksuzna znamka ustvarila vrsto uspešnih kolekcij, kot so na primer Omnia, Man ali pa Goldea in Splendida.

Parfumi Bvlgari v sebi skrivajo navdih iz vseh celin sveta, iz naravne in svetovne raznolikosti. Pri njihovem ustvarjanju sodelujejo najboljši svetovni parfumerji, stekleničke dišav pa so videti kot čudovit nakit.

Poslanstvo znamke Bvlgari je deliti veselje do obdelovanja naravnih zakladov.

Recenzija Bvlgari Omnia Coral1