Bvlgari Omnia Coraltoaletna voda za ženske

17×
Bvlgari Omnia Coral toaletna voda za ženske
Bvlgari Omnia Coral toaletna voda za ženske
84,90

Prihranite 29%
65 ml
60,50

Koda: BVL0236 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1

Dodano v košarico

Bvlgari Omnia Coral toaletna voda za ženske
| 1 kos | 60,50
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral je neverjetna cvetno-sadna dišava za ženske. Novost leta 2012 vas bo povsem razoborožila. Zaljubite se v njene romantične cvetlične tone v povezavi s sočnim sadjem na topli redki drevesni osnovi. Novi edinstveni parfum priljubljene blagovne znamke Bvlgari je tako kot mnogi drugi skrit v orginalno zasnovani obliki stekleničke, ki se odlično prilega nežni ženski roki. Postanite prijazno in ljubko dekle, čigar nedolžni šarm in čarobna zapeljivost bo marsikaterega moškega čisto spravila iz sebe. Kupite si parfum Bvlgari Omnia Coral in vaše življenje bo postalo sladka romanca.

Čutni toni goji jagod in bargamotke bodo na vas pustili nežno sled zapeljive privlačnosti. Pozneje se bodo odprli lahki cvetni akordi hibiskusa in lokvanja, ki jim bo sledil eksotični vonj granatnega jabolka. Na koncu se bodo na vašem telesu razprostrli drobci nežnega in zapeljivega mošusa v kombinaciji z žametno nežnim cedrom. Celotni vonj vas bo s svojo preprosto prefinjenostjo navdihnil in vam bo delal družbo izjemno dolgo časa.

Italijanska draguljarska blagovna znamka Bvlgari uživa veliko priljubljenost po vsem svetu tudi zaradi svojih izvirnih parfumov. Ženske in moški ljubijo nenavaden čar dišav, ki ga vlivajo v stekleničke in ki je vedno v obliki kakšnega nakita. Zaradi edinstvene kompozicije cvetlic, sadja in redkih sestavin bo vsak trenutek vašega dne dragocen. Parfum, ki je ugledal luč sveta šele pomladi leta 2012, nikakor ne tekmuje z ostalimi dišavami blagovne znamke Bvlgari. Nasprotno, gre za novo praznovanje ženske lepote. Bvlgari Omnia Coral bo vaše življenje spremenila v neponovljivo romanco, polno dišečih trenutkov ljubezni in nežnosti.

Sestava

Zgornje note
bergamotka
Srčne note
granatno jabolko, hibiskus, lokvanj
Bazne note
cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Recenzija Bvlgari Omnia Coral

5.0
14
2
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis