Bvlgari Omnia Crystallinetoaletna voda za ženske

44×
Bvlgari Omnia Crystalline toaletna voda za ženske
Bvlgari Omnia Crystalline toaletna voda za ženske
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
84,90

Prihranite 42%
65 ml
49,00

Koda: BVL0136 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Bvlgari Omnia Crystalline
Sestava

Podprite svojo naravno čutnost, kadarkoli boste želeli. Toaletna voda za ženske Bvlgari Omnia Crystalline za to zanesljivo poskrbi. Ta dišava postane ne le vaš popolni dodatek za vsak dan, temveč tudi nevsiljiv in svež poklon ženstvenosti.

  • pudrasto-cvetlična dišava
  • za sodobno žensko
  • primerna za pomladne in poletne mesece

Sestava dišave
Eksotične tone azijskega sadja naši in bambusa začutite takoj na začetku. Nato se pridruži čista, pudrasta dišava lotosa, v zaključku dišave pa začutite prsten balza les.

Zgodba dišave
Čistost in popolnost kristalov najdete ne le v dišavni sestavi, temveč tudi pri pogledu na stekleničko dišave Bvlgari Omnia Crystalline. Ustvarjalec te sijoče kristalno čiste dišave je parfumar Alberto Morillas.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
nashi, bambus
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
lotos
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
balzovec
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Bvlgari

Predstavljajte si nevsakdanje materiale, živobarvne kombinacije in nepozabne motive, ki se združujejo z do popolnosti uravnoteženimi oblikami – to je blagovna znamka Bvlgari. Njeni modni in kozmetični kosi bodo dopolnili vašo osebnost in se vam podali kot uliti.

Italijansko modno podjetje Bvlgari je bilo leta 1884 ustanovljeno v Rimu. Ustanovil ga je Sotirio Bulgari, katerega ime ponosno nosi še danes. Blagovna znamka tako že več kot 130 let prinaša ne le prestižno modo in modne dodatke, ampak tudi nakit v slogu Art Deco.

A Bvlgari je zaslovel tudi z izdelavo dišav. Marsikateri parfum Bvlgari je s svojo nepozabno sestavo osvojil ženska in moška srca po celem svetu. Takšen primer je ženska dišava Bvlgari Omnia, nastala po navdihu sijočih dragih kamnov, ki danes sodi med legende. Skozi leta je doživela številne spremembe podobe v obliki omejenih in rednih serij.

Bvlgari ni le simbol popolnosti. Sodi tudi med tiste blagovne znamke, ki jim je mar za usodo našega planeta. Dejavno sodeluje pri iskanju poti do trajnostnega razvoja, zanimajo pa jo tudi različni globalni izzivi.

Recenzija Bvlgari Omnia Crystalline

tracking pixel