Bvlgari Omnia Indian Garnet

toaletna voda za ženske 40 ml

10×
Bvlgari Omnia Indian Garnet toaletna voda za ženske 40 ml
Bvlgari Omnia Indian Garnet toaletna voda za ženske 40 ml
Bvlgari Omnia Indian Garnet toaletna voda za ženske 40 ml
Bvlgari Omnia Indian Garnet toaletna voda za ženske 40 ml
40 ml
31,30

Koda: BVL0989 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Bvlgari Omnia Indian Garnet
40 ml | 31,30

Opis parfuma Bvlgari Omnia Indian Garnet

Čutna toaletna voda za ženske Bvlgari Omnia Indian Garnet je sladek dišeč dragulj v današnji preveč modernizirani dobi. Aromatična esenca je navdihnjena z eksotično Indijo, od kod prinaša tudi veliko orientalske opojnosti. Gre za cvetlično dišavo za zahtevne dame, ki hrepenijo po luksuzu.

Bvlgari Omnia Indian Garnet je toaletna voda, ki vsebuje eksotični prvini: limono in mandarino. Šele kasneje prihaja prav jantar in številni drugi cvetlični in lesni toni. Dišava predstavlja čutno spoznanje oddaljenih mest, ki imajo prelestno esencialno vzdušje.

Steklenička toaletne vode za ženske Bvlgari Omnia Indian Garnet je sama po sebi unikatna. Prefinjen sivo-oranžen dragulj postane del vaše kozmetične mizice. Uživajte v originalni in dišeči nadpovprečnosti. Izkoristite žensko krhkost in nežnost.

Sestava

Zgornje note
mandarina, pomaranča, žafran
Srčne note
dišeči oljkovec, tuberoza
Bazne note
jantar, lesne note
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Ocena Bvlgari Omnia Indian Garnet

Dodajte novo recenzijo

5.0
10 ocena
7
3
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis