Bvlgari Pour Femmetoaletna voda za ženske

Bvlgari Pour Femme toaletna voda za ženske 100 ml
Bvlgari Pour Femme toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: BVL0173 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Bvlgari Pour Femme

Ta edinstvena dišava za ženske Bvlgari Pour Femme vas bo krasila kot dragulji. Parfum Pour Femme vas ovije v elegantno tančico in naredi iz vas zapeljivo in prefinjeno boginjo.

Takoj na začetku dišave Bvlgari Pour Femme vas bo navdušila vijolica, jasmin, sramežljivka in vrtnica. Srce skriva cvetlično mešanico. Osnova skriva mošus in edinstven vetiver. Parfum za ženske od Bvlgari je primeren za večerno nošenje in za družabne dogodke.

Odkrijte svojo neskončno strast in čutnost z luksuzno dišavo za ženske Bvlgari Pour Femme.

Sestava

Zgornje note
jasmin, sramežljivka, vijolica, vrtnica
Srčne note
jasmin, sramežljivka, vijolica, vrtnica
Bazne note
mošus, perunika, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Recenzija Bvlgari Pour Femme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!