Bvlgari Pour Homme Soir

toaletna voda za moške 100 ml

2×
Bvlgari Pour Homme Soir toaletna voda za moške 100 ml
Bvlgari Pour Homme Soir toaletna voda za moške 100 ml
Bvlgari Pour Homme Soir toaletna voda za moške 100 ml
Bvlgari Pour Homme Soir toaletna voda za moške 100 ml
Brezplačna dostava
93,90

Prihranite 43%
100 ml
53,90

Koda: BVL0208 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Bvlgari Pour Homme Soir
100 ml | 53,90

Opis parfuma Bvlgari Pour Homme Soir

Bvlgari Pour Homme Soir je sveža slavnostna dišava, ki je namenjena za posebne priložnosti. Simbolizira elegantnega in treznega moškega, ki ima čut za okus in takt. V dišavi se odlično združujeta čutnost in eleganca. Parfum ustvarja občutek netradicionalne karizme in nonšalance.

Intenzivna sestava nezamenljivega čaja darjeeling se odlično dopolnjuje z dinamičnim akcentom papirusa. Zapeljivo in vznemirljivo dišavo Pour Homme Soir dovršuje nežni in topli jantar. Ta ekskluzivni parfum svetovno znane blagovne znamke Bvlgari je idealen za večernje druženje z ljudmi.

Dišava Bvlgari Pour Homme Soir vas bo zavila v razkošje in okrepila vašo samozavest. S svojo edinstveno sestavo bo tudi vaši okolici zelo prijetna.

Sestava

Zgornje note
čaj
Srčne note
papirus
Bazne note
jantar, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Ocena Bvlgari Pour Homme Soir

Dodajte novo recenzijo

5.0
2 ocena
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis