Bvlgari Pour Homme

toaletna voda za moške 100 ml

Bvlgari Pour Homme toaletna voda za moške 100 ml
Bvlgari Pour Homme toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: BVL0183 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Bvlgari Pour Homme
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Bvlgari Pour Homme

Bvlgari Pour Homme je klasična lesno-cvetlična dišava za moške z modernim pridihom. Hrepenite po parfumu z moškimi toni, ampak iščete nekaj nevsakdanjega, kar bi očaralo druge in pritegnilo vso pozornost na vas? Poskusite Pour Homme od priljubljene blagovne znamke Bvlgari in ne bo vam žal! Preizkušeni akordi moškosti se slastno mešajo s čajem in rožami, kar naredi iz tega izjemnega parfuma pravi unikat!

Na začetku boste začutili kombinacijo bergamotke, sivke in mandarine. Malce pozneje se bodo razvili veličastni akordi čaja darjeeling, ki mu dajejo iskro nežne začimbe. Vse to spremljajo slastni podtoni nageljna in muškata. V zaključku se bo ustalil tradicionalni vonj po cedri, jantarju, fižolu tonki in hrastovem mahu, katerih kombinacija bo posodila vsakemu moškemu pravi izraz moči in odločnosti.

Prvotno draguljarska blagovna znamka Bvlgari daje v svoje parfume originalnost, posebnost in stil. Lahko se veselite izrazitega lesnega vonja, polnega cvetja in najizbranejših začimb, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne moške in ženske. Vašemu očesu bo všeč tudi luksuzni dizajn stekleničke, ki ne bo zatajil draguljarske blagovne znamke Bvlgari. V parfumu Bvlgari Pour Homme se meša tradicija, ki so jo preizkusili milijoni moških z modernimi elementi, ki vam bodo dali iskro popolnosti in edinstvenosti!

Sestava

Zgornje note
aldehidi, bergamotka, mandarina, sivka
Srčne note
čaj, koriander, nagelj, poper
Bazne note
cedra, fižol tonka, hrast, jantar
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Bvlgari

Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

Recenzija Bvlgari Pour Homme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!