Bvlgari Rose Goldealosjon za telo za ženske

Bvlgari Rose Goldea losjon za telo za ženske
Bvlgari Rose Goldea losjon za telo za ženske
50,90

Prihranite 54%
200 ml
23,50

Koda: BVL2867 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Bvlgari Rose Goldea losjon za telo za ženske
| 1 kos | 23,50
DPD
petek 25. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Bvlgari Rose Goldea

Mleko za telo Bvlgari Rose Goldea odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Bvlgari

Predstavljajte si nevsakdanje materiale, živobarvne kombinacije in nepozabne motive, ki se združujejo z do popolnosti uravnoteženimi oblikami – to je blagovna znamka Bvlgari. Njeni modni in kozmetični kosi bodo dopolnili vašo osebnost in se vam podali kot uliti.

Italijansko modno podjetje Bvlgari je bilo leta 1884 ustanovljeno v Rimu. Ustanovil ga je Sotirio Bulgari, katerega ime ponosno nosi še danes. Blagovna znamka tako že več kot 130 let prinaša ne le prestižno modo in modne dodatke, ampak tudi nakit v slogu Art Deco.

A Bvlgari je zaslovel tudi z izdelavo dišav. Marsikateri parfum Bvlgari je s svojo nepozabno sestavo osvojil ženska in moška srca po celem svetu. Takšen primer je ženska dišava Bvlgari Omnia, nastala po navdihu sijočih dragih kamnov, ki danes sodi med legende. Skozi leta je doživela številne spremembe podobe v obliki omejenih in rednih serij.

Bvlgari ni le simbol popolnosti. Sodi tudi med tiste blagovne znamke, ki jim je mar za usodo našega planeta. Dejavno sodeluje pri iskanju poti do trajnostnega razvoja, zanimajo pa jo tudi različni globalni izzivi.

Recenzija Bvlgari Rose Goldea

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!