By Kilian Back to Black, Aphrodisiacparfumska voda nadomestno polnilo uniseks

By Kilian Back to Black, Aphrodisiac parfumska voda nadomestno polnilo uniseks
By Kilian Back to Black, Aphrodisiac parfumska voda nadomestno polnilo uniseks
Akcija
Brezplačna dostava
50 ml
103,00

Koda: KLL01063 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 1. 6. 2020

Opis parfuma By Kilian Back to Black, Aphrodisiac
Sestava

Parfumska voda By Kilian Back to Black, Aphrodisiac je neubranljiva dišava z edinstveno aromo, ki vas bo spremljala ves dan.

  • orientalska dišava
  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti
  • predvsem za hladno vreme

Sestava

Sestava
češnja, vanilija, bel med, jantar, hrast, virginska cedra, medenjak, kardamom, benzoin, malina, fižol tonka, mandelj, bergamotka, krvomočnica, pačuli, žafran, koriander, olibanum, muškatni orešček, kamilica, tobak, francoski labdanum
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki By KilianLeta 2007 je bila ustanovljena blagovna znamka, ki nosi ime svojega ustanovitelja, ki je znani strokovnjak za parfume. Njegova blagovna znamka odseva osebnost in popolno združitev elegance in luksuza. Zanimiva filozofija, da je možno vsako stekleničko ponovno napolniti, ga je vodila do misli, da bo ponujal nekatere parfume v velikih embalažah z majhnimi lijaki in majhno stekleničko zraven. Ta pristop je prijazen do narave in pomeni manj odpadkov za naš planet.

Leta 2015 je blagovna znamka By Kilian ponujala v celoti 37 dišav iz petih različnih kolekcij. Kilian je imel ambicijo, da bo ustvarjal posebne parfume, na primer takšne, ki bi jih lahko ženske imele vedno pri sebi v obliki lepega nakita. Svoje dišave je namestil tudi v lepe stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dodatek v interjerjih ali v predmete za gospodinjstvo, ki imajo lep dizajn in še lepši vonj.

Blagovna znamka By Kilian je vedno na poti do svoje edinstvenosti, še vedno zori in se nenehno razvija. Ena stvar pa se ne bo nikoli spremenila – parfumi, ki jih ponuja, utelešajo popolno prefinjenost in nadčasovni luksuz. Poskusite očarljive parfume By Kilian in se boste zaljubili!

Recenzija By Kilian Back to Black, Aphrodisiac