By Kilian Bamboo Harmonyparfumska voda uniseks

By Kilian Bamboo Harmony parfumska voda uniseks
By Kilian Bamboo Harmony parfumska voda uniseks
50 ml
235,00

Koda: KLL0755 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

By Kilian Bamboo Harmony parfumska voda uniseks
| 1 kos | 235,00
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma By Kilian Bamboo Harmony

Parfumska voda By Kilian Bamboo Harmony je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • citrusna dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za uporabo vsak dan
  • predvsem za toplo vreme

Sestava

Zgornje note
bergamotka, grenka pomaranča, neroli
Srčne note
bambus, čaj, sramežljivka, začimba
Bazne note
bodika, figov list, hrastov mah
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki By KilianLeta 2007 je bila ustanovljena blagovna znamka, ki nosi ime svojega ustanovitelja, ki je znani strokovnjak za parfume. Njegova blagovna znamka odseva osebnost in popolno združitev elegance in luksuza. Zanimiva filozofija, da je možno vsako stekleničko ponovno napolniti, ga je vodila do misli, da bo ponujal nekatere parfume v velikih embalažah z majhnimi lijaki in majhno stekleničko zraven. Ta pristop je prijazen do narave in pomeni manj odpadkov za naš planet.

Leta 2015 je blagovna znamka By Kilian ponujala v celoti 37 dišav iz petih različnih kolekcij. Kilian je imel ambicijo, da bo ustvarjal posebne parfume, na primer takšne, ki bi jih lahko ženske imele vedno pri sebi v obliki lepega nakita. Svoje dišave je namestil tudi v lepe stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dodatek v interjerjih ali v predmete za gospodinjstvo, ki imajo lep dizajn in še lepši vonj.

Blagovna znamka By Kilian je vedno na poti do svoje edinstvenosti, še vedno zori in se nenehno razvija. Ena stvar pa se ne bo nikoli spremenila – parfumi, ki jih ponuja, utelešajo popolno prefinjenost in nadčasovni luksuz. Poskusite očarljive parfume By Kilian in se boste zaljubili!

Recenzija By Kilian Bamboo Harmony

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!