By Kilian Forbidden Games

parfumska voda za ženske 50 ml

1×
By Kilian Forbidden Games parfumska voda za ženske 50 ml
By Kilian Forbidden Games parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: KLL0765 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
By Kilian Forbidden Games
50 ml

Opis parfuma By Kilian Forbidden Games

Parfumska voda By Kilian Forbidden Games je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za optimistično žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
breskev, cimet, jabolko, sliva
Srčne note
bolgarska vrtnica, jasmin, krvomočnica
Bazne note
kadilo opoponax, med, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki By KilianLeta 2007 je bila ustanovljena blagovna znamka, ki nosi ime svojega ustanovitelja, ki je znani strokovnjak za parfume. Njegova blagovna znamka odseva osebnost in popolno združitev elegance in luksuza. Zanimiva filozofija, da je možno vsako stekleničko ponovno napolniti, ga je vodila do misli, da bo ponujal nekatere parfume v velikih embalažah z majhnimi lijaki in majhno stekleničko zraven. Ta pristop je prijazen do narave in pomeni manj odpadkov za naš planet.

Leta 2015 je blagovna znamka By Kilian ponujala v celoti 37 dišav iz petih različnih kolekcij. Kilian je imel ambicijo, da bo ustvarjal posebne parfume, na primer takšne, ki bi jih lahko ženske imele vedno pri sebi v obliki lepega nakita. Svoje dišave je namestil tudi v lepe stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dodatek v interjerjih ali v predmete za gospodinjstvo, ki imajo lep dizajn in še lepši vonj.

Blagovna znamka By Kilian je vedno na poti do svoje edinstvenosti, še vedno zori in se nenehno razvija. Ena stvar pa se ne bo nikoli spremenila – parfumi, ki jih ponuja, utelešajo popolno prefinjenost in nadčasovni luksuz. Poskusite očarljive parfume By Kilian in se boste zaljubili!

Recenzija By Kilian Forbidden Games

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis