By Kilian Straight To Heaven, white cristalparfumska voda (1x polnilna + 3x polnilo) za moške

By Kilian Straight To Heaven, white cristal parfumska voda (1x  polnilna + 3x polnilo) za moške
By Kilian Straight To Heaven, white cristal parfumska voda (1x  polnilna + 3x polnilo) za moške
4 x 7,5 ml

Koda: KLL0832 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma By Kilian Straight To Heaven, white cristal

Parfumska voda By Kilian Straight To Heaven, white cristal je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • začinjena dišava
  • lesna dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
cedra, jantar, jasmin, mošus, muškatni orešček, pačuli, rum, sušeno sadje, vanilija
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki By KilianLeta 2007 je bila ustanovljena blagovna znamka, ki nosi ime svojega ustanovitelja, ki je znani strokovnjak za parfume. Njegova blagovna znamka odseva osebnost in popolno združitev elegance in luksuza. Zanimiva filozofija, da je možno vsako stekleničko ponovno napolniti, ga je vodila do misli, da bo ponujal nekatere parfume v velikih embalažah z majhnimi lijaki in majhno stekleničko zraven. Ta pristop je prijazen do narave in pomeni manj odpadkov za naš planet.

Leta 2015 je blagovna znamka By Kilian ponujala v celoti 37 dišav iz petih različnih kolekcij. Kilian je imel ambicijo, da bo ustvarjal posebne parfume, na primer takšne, ki bi jih lahko ženske imele vedno pri sebi v obliki lepega nakita. Svoje dišave je namestil tudi v lepe stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dodatek v interjerjih ali v predmete za gospodinjstvo, ki imajo lep dizajn in še lepši vonj.

Blagovna znamka By Kilian je vedno na poti do svoje edinstvenosti, še vedno zori in se nenehno razvija. Ena stvar pa se ne bo nikoli spremenila – parfumi, ki jih ponuja, utelešajo popolno prefinjenost in nadčasovni luksuz. Poskusite očarljive parfume By Kilian in se boste zaljubili!

Recenzija By Kilian Straight To Heaven, white cristal

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!