By Kilian Taste of Heaven, absinthe verte

parfumska voda za moške 50 ml

By Kilian Taste of Heaven, absinthe verte parfumska voda za moške 50 ml
By Kilian Taste of Heaven, absinthe verte parfumska voda za moške 50 ml
50 ml

Koda: KLL0776 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
By Kilian Taste of Heaven, absinthe verte
50 ml

Sestava

Sestava
bergamotka, fižol tonka, hrastov mah, jantar, kostus, krvomočnica, pačuli, pelin, pomarančni cvet, sivka, vanilija, vrtnica
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki By KilianLeta 2007 je bila ustanovljena blagovna znamka, ki nosi ime svojega ustanovitelja, ki je znani strokovnjak za parfume. Njegova blagovna znamka odseva osebnost in popolno združitev elegance in luksuza. Zanimiva filozofija, da je možno vsako stekleničko ponovno napolniti, ga je vodila do misli, da bo ponujal nekatere parfume v velikih embalažah z majhnimi lijaki in majhno stekleničko zraven. Ta pristop je prijazen do narave in pomeni manj odpadkov za naš planet.

Leta 2015 je blagovna znamka By Kilian ponujala v celoti 37 dišav iz petih različnih kolekcij. Kilian je imel ambicijo, da bo ustvarjal posebne parfume, na primer takšne, ki bi jih lahko ženske imele vedno pri sebi v obliki lepega nakita. Svoje dišave je namestil tudi v lepe stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dodatek v interjerjih ali v predmete za gospodinjstvo, ki imajo lep dizajn in še lepši vonj.

Blagovna znamka By Kilian je vedno na poti do svoje edinstvenosti, še vedno zori in se nenehno razvija. Ena stvar pa se ne bo nikoli spremenila – parfumi, ki jih ponuja, utelešajo popolno prefinjenost in nadčasovni luksuz. Poskusite očarljive parfume By Kilian in se boste zaljubili!

Recenzija By Kilian Taste of Heaven, absinthe verte

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!